GASTOUDER  GEZOCHT:

Leeuwarden: Wij zijn op zoek naar een lieve betrouwbare gastouder voor een gezin omgeving Lekkum. Het gaat om 3 kinderen in de leeftijd van 10, 7 en 4 jaar voor3 middagen in de week op maandag, donderdag en waarschijnlijk dinsdag van 14:00 tot ca. 17:30 uur. Zelf ophalen vanaf 14:00 uur van de Koningin Wilhelminaschool (lokatie transvaal). De oudste en jongste hebben een bijzonderheid omdat zij beide een vorm van autisme (ook wel pddnos) hebben waardoor zij extra begeleiding nodig hebben. Ben jij de gastouder die hiervoor geschikt is?  Neem dan contact op met ‘CGOB Sammy & Benjamin’ tel. 0518-461384 mobiel 06 288 057 10 of mail naar info@cgob-benjamin.nl 

GASTOUDERS AANGEBODEN: 

BOORNBERGUM: Christelijke, creatieve gastouder is beschikbaar voor opvang 0-4 en BSO op dinsdag, donderdag en vrijdag. De gastouder hecht er waarde aan dat kinderen kunnen  opgroeien in een rustige, veilige omgeving en dat daarbij de kinderen de liefde en aandacht krijgen die nodig is. 

LEEUWARDEN: wijk Huizum. Lieve christelijke gastouder heeft nog plaats voor opvang van drie kinderen. Alle dagen op de woensdag na. 

DRIEZUM: Christelijke gastouder heeft nog elke dag ruimte om kinderen op te vangen in woning met veel buitenspeelmogelijkheden.

HEERENVEEN: gecertificeerde christelijke gastouder heeft nog plaats (flexibel) voor kinderen op maandag, dinsdag en donderdag. Voor meer informatie kijk op: www.lespapillonsdor.nl 

DRACHTEN: Christelijke gastouder, wijk Trisken, heeft nog (flexibel) ruimte voor kinderen van 0-4 jaar + mogelijkheden voor oudere kinderen. Deze gastouder vindt de ontwikkeling van het kind belangrijk, biedt structuur zodat de opvang een veilige omgeving is voor uw kind(eren) 

DRACHTEN: Veel christelijke gastouders in LRKP, beschikbaar op alle werkdagen van de week.  

DRACHTEN: Vanaf mei 2017 is er weer ruimte om op 2 kinderen te passen bij "Monique's confetti Vlinders" op maandag, woensdag en donderdag de hele dag!

URETERP: zeer lieve betrouwbare christelijke gastouder (in LRKP) heeft nog plaats voor kinderen op dinsdag en donderdag. Andere dagen in overleg.  

DAMWOUDE:  Christelijke gastouder, met ruime woning met veel buitenruimte, kan nog kinderen opvangen op maandag-dinsdag-donderdag en vrijdag. 

SNEEK: Christelijke gastouder (in LRKP) heeft 5 dagen in de week ruimte voor opvang.  

SNEEK: zelfstandige christelijke gastouder heeft wil graag oppassen in het huis van de ouder op dinsdag-woensdag-donderdag en vrijdag.                                                  

Wil je meer weten? Neem contact op met Hennie Best via info@cgob-benjamin.nl  
of bel  06-28805710

LAATSTE NIEUWS:

Lees meer »